خبر محکومیت فائزه هاشمی به شش ماه حبس و پنج سال محرومیت از فعالیت‌های سیاسی، فرهنگی در حالی روز گذشته اعلام شد که مقایسه‌ی این حکم با احکام برخی دیگر از متهمان فتنه، موجب اظهار تعجب بخش‌هایی از افکار عمومی شده است.

رجانیوز، 10 روز قبل، پس از آنکه سرانجام دادگاه فائزه هاشمی در روز سوم دی ماه برگزار شد، در گزارشی به بررسی اقدامات وی در طول فتنه، آن‌هم تنها با استناد به کُدهای آشکار و نه مسائل پنهانی پرداخت تا بلکه این مسائل نیز مورد توجه دادگاه رسیدگی کننده قرار گیرد.

با این حال، حکم صادر شده برای متهم این پرونده که در چند مورد از تجمع‌های غیرقانونی پس از انتخابات سال 88 از جمله تجمع 25 خرداد، تجمع 26 خرداد مقابل صداوسیما، تجمع 30 خرداد و حتی آشوب خیابانی روز عاشورا دوشادوش عوامل منافقین و بهاییت حضور داشته و حاضران را به ادامه آشوب و فتنه‌گری ترغیب می‎‏کرده است، در مقایسه با احکام صادر شده برای اغلب محکومان فتنه، تفاوت قابل توجهی دارد.

در این زمینه، انجمن اسلامی دانشجویان شش دانشگاه کشور نیز با انتشار بیانیه‌ای به این مسئله انتقاد کرد.

در این بیانیه که با جمله امام خمینی مبنی بر اینکه "محافظه کاری قتلگاه انقلاب اسلامی است"، آغاز می‌شود، با یادآوری فتنه 88 آمده است: امروز بعد از گذشت بیش از 2 سال از فتنه آمریکایی – اسرائیلی سال 88 که به‌وسیله مهره‌های خود فروخته‌ای همچون موسوی، کروبی، خاتمی، فائزه و مهدی هاشمی و افراد مرتبط با آنان انجام و باعث شد بخش عظیمی از انرژی، امکانات، امنیت وسرمایه‌های مردم و نظام صرف خنثی نمودن آن شود، متأسفانه شاهد آن هستیم که با دانه درشت‌های فتنه برخورد خاصی نمی‌شود.

انجمن‌های اسلامی امضا کننده این بیانیه از خروج مهدی هاشمی از کشور و نبود اقدام مؤثر برای بازگرداندن وی در طول دو سال گذشته به‌عنوان یک مصداق در تأیید ادعای خود یاد کرده و ادامه می‌دهند: مثال بعدی فائزه هاشمی است که علی‌رغم انجام اقدامات متعدد علیه نظام جمهوری اسلامی در فتنه 88 که بارزترین و غیر قابل انکارترین آن که حتی فیلم آن نیز موجود است، حضور در اغتشاشات حرمت شکنانه عاشورای 88 بود که برخوردی در این رابطه با وی نشد.

در ادامه این بیانیه با طرح این سؤال که آیا می‌توان از این جرم به دلیل انتساب فائزه هاشمی به رئیس مجمع تشخیص نظام است چشم پوشی کرد، از روند محاکمه و حکم صادر شده برای وی نیز انتقاد افزوده شده است: متأسفانه روز گذشته شاهد آن بودیم که بعد از گذشت مدت زمان بسیار، فائزه هاشمی تنها به دلیل مصاحبه با یک سایت ضد انقلاب که یکی از جرم‌های او بوده به دادگاه احضار و تنها به شش ماه حبس و ممنوعیت پنج سال فعالیت سیاسی محکوم شد که برای ما کاملاً روشن است که این حکم نیز بعد از اعتراض وی به دادگاه تجدید نظر کاهش خواهد یافت.

انجمن‌های اسلامی دانشجویان امضاکننده با یادآوری تأکیدات رئیس‏قوه قضائیه مبنی بر اجرای مرّ قانون در نشست‌های قضایی، پرسیده‎اند: آیا اگر یک فرد عادی هم این جرم‌ها را انجام می‌داد این‌گونه با او برخورد می‌شد.

همچنین در بخش دیگری از بیانیه با استناد به ذکر نام مهدی هاشمی در گزارش کمیسیون اصل 90 و محاکمه نشدن وی علی‌رغم گذشت دو سال، آمده است: برای عدم محاکمه فرزندان هاشمی به دلیل انجام اقدامات اثبات شده ضد نظام که برای نمونه در گزارش کمیسیون اصل نود هم در صحن مجلس خوانده شد، چه پاسخی دارد؟

در بخش دیگری از این بیانیه، این‌گونه برخورد در قبال دانه‌درشت‌ها، بی‌حرمتی به خواسته 9 دی مردم و موجب تجری فتنه‌گران عنوان و خطاب به رئیس قوه قضائیه آمده است: آیا مر قانون برای تمام افراد به طور یکسان انجام می‌شود؟ آیا اگر همین افراد و هم ردیف‌های این‌ها از شخص خاصی شکایت می‌کردند برای متهم همچنین حکمی صادر می‌شد؟ برای مثال حکمی که برای کاوه اشتهاردی به دلیل شکایت مهدی هاشمی فراری صادر شد، آن هم به دلیل انتشار بیانیه سراسر حق تشکل‌های دانشجویی در جهت دادگاهی کردن مهدی هاشمی به‌حق بود؟

انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های تهران، شریف، شاهد، تربیت مدرس، تربیت معلم تهران و تربیت معلم کرج در پایان تصریح کرده‌اند: ما دانشجویان به عنوان تنها گروه سیاسی درجامعه که هیچ گونه وابستگی به مقام خاصی نداریم و به جز ترس از خدا از هیچ شخصیت، مقامی نمی‌هراسیم و نگرانی‌ای نسبت به از دست دادن فلان میز و پست نداریم، از تمامی دانشگاهیان انقلابی و دین‌دار و رسانه‌هایی که دارای چنین ویژگی‌هایی هستند درخواست می‌کنیم که تا مشخص شدن تکلیف فرزندان آقای هاشمی به عنوان دانه درشت‌های فتنه درصحنه حضور فعال داشته باشند و از هیچ‌گونه اقدام قانونی‌ای فروگذار نکنند و قوه قضائیه نیز با بررسی مجدد پرونده فائزه در رأی صادره برای وی به نحوی مطلوب و با تشدید مجازات تجدیدنظر کند.

در عین حال، رادیو بی‎بی‎سی نیز امروز (چهارشنبه) در گفت‎وگویی با "علیرضا نامور حقیقی" (که در جریان پرونده عباس عبدی به خارج از کشور متواری شد) به‌عنوان تحلیل‎گر مسایل ایران، حکم صادره در مورد فائزه هاشمی رفسنجانی را به بحث گذاشت و وی از فائزه هاشمی به‌عنوان زنی که در احیای ارزش زنان ایران، نقش کلیدی بازی کرد و یک شخص منحصر به فرد در جمهوری اسلامی یاد کرد.

این ضد انقلاب فراری در مورد فائزه افزود: وی با استفاده از نفوذ پدرش سخنگوی آن بخش از طبقات متوسط بود که نگاه متفاوتی به حضور زنان در عرصه های مختلف داشتند. فائزه رفسنجانی تا موقعی که در حوزه ورزش بود، کمتر به حوزه سیاست می پرداخت، حتی موقعی که نماینده مجلس هم بود، فعالیت شایانی در حوزه سیاست نداشت اما پس از اینکه توسط دولت احمدی نژاد از حوزه مسایل ورزشی و المپیک زنان کنار گذاشته شد، وارد حوزه سیاسی شد.

نامورحقیقی در ادامه گفت: گفتار سیاسی فائزه به‌تدریج رادیکال شد و در انتخابات 88، یکی از رادیکال‎ترین سخنرانی‎ها را داشت. وی در تظاهرات شرکت و شعارهای رادیکالی مطرح می کرد. چند ویژگی وی از جمله واژگانی که به‌کار می برد و حوزه‌هایی که وارد آن‌ها می شد و همچنین نوع حملات صریح و آشکاری که به رقبای سیاسی خود می کرد، تقریباً از دیدگاه حاکمیت غیرقابل تحمل بود و اگر نفوذ و قدرت هاشمی رفسنجانی نبود، مانند بقیه افراد یا ایشان را دستگیر می کردند یا به هر حال، محدودیت های بیشتری را علیه ایشان به کار می‌بردند.

وی که به‌عنوان تحلیل‌گر بی‌بی‌سی صحبت می‎کرد، ادامه داد: جدا از این مسایل که گفتم، فائزه مورد متفاوتی است که با شجاعت و صراحت صحبت می کند و بر خلاف فرزندان دیگر مقامات عالی‎رتبه ایران که کسی از آن‎ها دستگیر نشده، رفتار می کند.






نوشته شده در تاریخ دوشنبه 90 دی 19 توسط حق جو



در مقابل برخی تلاش‌ها برای تک قطبی کردن انتخابات اظهار شد/
پالس مثبت حدادعادل برای رقابت جدی و اخلاقی اصول‌گرایان

 

 اظهارات غلامعلی حداد عادل در همایش جبهه متحد اصولگرایان در اصفهان، حاکی از آن است که عقلای جریان اصولگرا که در جریان فتنه نیز عملکرد قابل قبولی داشته‌اند و اکنون در گروه موسوم به 8+7 حضور دارند، با جبهه پایداری در اصول هم‌ذات پنداری دارند و در عین حال، مصلحت نظام و مردم را که برگزاری یک انتخابات پر شور و رقابتی است، به منافع شخصی و گروهی خود ترجیح نمی‌دهند.

به گزارش رجانیوز، دو روز پس از برگزاری همایش جبهه پایدرای انقلاب اسلامی در حسینیه جواد الائمه علیه السلام اصفهان که با استقبال پرشور اصفهانی‌ها برگزار شد، جبهه متحد اصولگرایان نیز در همین مکان تشکیل جلسه داد که سخنران این همایش، دکتر غلامعلی حداد عادل عضو کمیته داوری جبهه متحد اصولگرایان بود که در سخنان خود به تشریح مبانی اصولگرایی پرداخت.

نکته قابل توجه در این همایش، پاسخ‌های حدادعادل به پرسش‌های میهمانان این جلسه درباره جبهه پایداری بود. عضو کمیته داوری جبهه متحد که در همایش اعلام موجودیت جبهه پایداری نیز به‌عنوان سخنران حاضر شده بود، با تأکید بر اینکه "در اصول با جبهه پایداری تفاوتی نداریم و تنها تفاوت، شاید اختلاف سلیقه در انتخاب مصداق باشد"، گفت: از همان ابتدا از جبهه پایداری برای وحدت دعوت کردیم.

نکته دیگر در سخنان حدادعادل مربوط به ارتباط آیت الله مصباح با جبهه پایداری بود، به‌طوری که وی بر خلاف فضاسازی‌ها تأکید کرد: «آیت‌الله مصباح عنوان کرده‌اند که من رهبری جبهه پایداری را بر عهده ندارم، اما این طیف را تأیید کرده و سالم می‌دانم.»

این در حالی است که برخی افراد و جریان‌ها که سعی می‌کنند، علاقه‌مندی‌های خود را از طریق خبرسازی و ماجراجویی رسانه‌ای و سیاسی دنبال کنند، در طول ماه‌های گذشته تقریباً‌ از هیچ‌کاری برای القای فاصله و بدون ارتباط بودن آیت‌الله مصباح و جبهه پایداری فروگذار نکردند و حتی از دیدارهای خود با این عالم فرزانه نیز اخبار گزینشی و تحریف شده بر اساس همین علاقه‌مندی‌های‌شان منتشر کردند.

حدادعادل در بخش دیگری از مراسم، در پاسخ به این پرسش که "آیا اصولگرایانی که در لیست جبهه متحد هستند، نباید در لیست گروه‌های دیگر قرار بگیرند، چرا که حضور یک کاندیدا در چند لیست نقض غرض است"، گفت: اصولگرایان جبهه متحد با افرادی که در جبهه پایداری حضور دارند، اختلاف اصولی ندارند و شاهد بر این ادعا، دعوت اصولگرایان کمیته 8+7 از اعضای جبهه پایداری است و من نمی‌دانم جبهه پایداری قصد دادن لیست واحد را دارد یا نه اما به فرض ارائه لیست از سوی آنها و وجود اسامی مشترک، خلافی در اصول جبهه متحد اصولگرایان به‌وجود نمی‌آید.

وی در همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا یکی نشدن جبهه‎های پایداری و متحد اصولگرایان به نفع اصلاح‌طلبان و جریان فتنه نیست، گفت: «ما اصرار داشتیم که این دو جبهه به یکدیگر بپیوندند اما تاکنون این اتفاق عملی نشده است، هر دو طرف باید در فضای رقابتی عاقلانه و منطقی برخورد کنند، البته اگر جبهه پایداری و متحد اصولگرایان به‌ یکدیگر نزدیک شوند، شرایط بهتری رقم می‌خورد.»

تأکید بر رقابت عاقلانه و منطقی در حالی است که برخی از مردودین و ساکتین فتنه که امیدوار هستند در لیست اصول‌گرایان قرار بگیرند، در کنار طیف دیگری از جریان ماجراجو، علی‌رغم اینکه جریان فتنه در انتخابات مشارکت فعال ندارد و در عین حال، فضای انتخابات برای مشارکت گسترده، به رقابت جدی و اخلاقی نیاز دارد، تأکید بدون منطقی را بر "تک لیستی" بودن دارند.

این طیف که به نظر می‌رسد از ارائه یک لیست قوی توسط جبهه پایداری که شامل اعضای با کارنامه روشن از لیست جبهه متحد اصول‌گرایان نیز خواهد بود و در نتیجه به حذف ساکتین و کاسبان فتنه منجر می‌شود، هراس دارند، اقدام به بزرگ‌نمایی مواردی مانند جریان‌های فتنه و انحرافی می‌کنند، آن‌هم در شرایطی که هیچ گزینه قابل اعتنایی در میان نامزدهای این دو جریان وجود ندارد که ظرفیت رأی‌آوری را حداقل در تهران به‌عنوان پیشانی رقابت‌های انتخاباتی داشته باشد.

حدادعادل همچنین در همایش جبهه متحد اصفهان نسبت به حضور وابستگان کانون‌های قدرت و ثروت در انتخابات آینده نیز هشدار داد؛ هشداری که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دو سخنرانی خود در طی ماه‌های گذشته به آن‌ها اشاره کرده بودند و این مسئله نیز جزو ایرادهای مبنایی جبهه پایداری انقلاب اسلامی برای نپیوستن به گروه موسوم به 7+8 بود.

حدادعادل در این خصوص با بیان اینکه باید مراقب باشیم به افرادی که به کانون‌های قدرت و ثروت هستند، رأی ندهیم، تصریح کرد: «اگر مردم دیدند، افرادی یک میلیارد، دو میلیارد قرار است برای انتخابات هزینه کنند، بدانند که آن فرد، هدفی برای این کار دارد.»

وی با بیان این پرسش که مگر در مجلس چقدر حقوق می‌گیرند که این قدر هزینه می‌کنند، افزود: «اگر هم قصد خدمت دارند، باید دید این پول را از کجا آورده‌اند و همه بدانند کسانی که در انتخابات خرج‌های کلان می‌کنند یا به کانون‌های قدرت و ثروت وابسته‌اند و یا اینکه می‌خواهند در زمان حضور در مجلس از راه‌هایی این خرج‌ها را جبران کنند.»

حدادعادل ادامه داد: «باید هراس مردم این باشد که مجلسی با وابستگی به کانون‌های قدرت و ثروت تشکیل نشود و عده‌ای با وابستگی به این کانون‌ها برای ایران اسلامی مجلس تشکیل دهند و در این راستا تشکل‌ها نیز باید تلاش کنند که برای انقلاب قدمی بردارند و پیروزی برای‌شان ملاک نباشد، بلکه اصل حفظ انقلاب اولویت اصلی‌شان باشد.»

پالس‌های مثبت حدادعادل در قبال "جبهه پایداری" و "رقابت منطقی، اخلاقی و عاقلانه" نشان می‌دهد که اعضای مؤثر جریان انقلاب در هر دو جبهه متحد و پایداری، علی‌رغم برخی اختلاف‌نظرها در مصادیق و روش، در اصول اختلافی ندارند و محل نزاع نیز چنین افرادی نیستند.

همچنین بدنه‌ی جریان اصول‌گرایی نیز این هم‌افزایی را درک می‌کند، به‌طوری که مقایسه جلسه‌ای که محمد رضا باهنر در آن به جمع دانشجویان اصفهانی رفت و نحوه‌ی برخوردی که با وی شد، در مقایسه با همایش روز جمعه با حضور حدادعادل نشانه‌ی همین رویکرد است، به‌طوری که محمدرضا باهنر دیگر عضو 7+8، دو هفته پیش برای پاسخ به سؤال‌های دانشجویان اصفهانی در جمع آن‌ها حاضر شد اما این نشست، عملاً به جلسه استیضاح باهنر تبدیل شد و باهنر نیز در سخنانی که بر خلاف حدادعادل جنبه مقابله جویانه با جبهه پایداری داشت، مدعی شد که این جبهه موقعیتی در جامعه ندارد.

البته باهنر توضیح نداد که اگر جبهه پایداری حائز موقعیت نیست، چرا در همایش‌هایی که در تهران و استان‌ها برگزار می‌کند، با استقبال پرشور فعالان فرهنگی و سیاسی روبرو می‌شود و چرا رسانه‌ها، همایش‌های استانی این گروه را فقط در حد انتشار سخنان مدعوین پوشش داده و از انتشار گزارش تصویری خودداری می‌کنند. همچنین چرا شخص وی در مقابل رسانه‌ها، دانشجویان و افکار عمومی در مورد جبهه‌ای که به اعتقاد وی پایگاهی ندارد، مورد سؤال‌های متعدد قرار می‌گیرد و مجبور است در این زمینه اعلام موضع کند.

به هر حال، به نظر می‌رسد برای توده‌های مردم که "وجدان جریان اصول‌گرایی" را تشکیل می‌دهند بیش از آنکه اشخاص مهم باشد، عملکردها اهمیت دارد و آن‌ها، خواصی را که در آزمون‌های انقلاب سرافراز بیرون آمدند، از خود دانسته و مورد حمایت قرار می‌دهند و این افراد نیز به‌جای تقابل و مصلحت اندیشی‌های شخصی و گروهی، مصلحت نظام را در نظر گرفته و بر مبنای آن عمل می‌کنند.

 

کد خبر:113006 -






نوشته شده در تاریخ دوشنبه 90 دی 19 توسط حق جو



یه قانون خیلی قدیمی هست که میگه:

واحدها نه از بین می روند و نه پاس می شوند

فقط از ترمی به ترم دیگر انتقال می یابند!

قانون پایستگی واحد ها

جدای از این شوخی ها ایام امتحاناته بیایید برای موفقیت همدیگه دعا کنیم






نوشته شده در تاریخ سه شنبه 90 دی 13 توسط حق جو



 

 






نوشته شده در تاریخ دوشنبه 90 دی 12 توسط حق جو



 

 

حجت الاسلام علیرضا پناهیان در مهدیه تهران با موضوع «نهال ولایت در نهاد خانواده» به ایراد سخنرانی پرداختند. گزیده‌ای از هفتمین جلس? این سخنرانی در ادامه می‌آید:

 
داشتن خانواد? ولایی، منشأ تمام برکات
 
·     اگر کسی به دنبال سعادت فرزندانش است، اگر کسی دغدغ? رابط? خود با خدای خود را دارد، باید در وضع خانواد? خودش بازنگری کند. ما به دنبال درست کردن «اخلاق» خانواده‌ها نیستیم، بلکه دغدغ? ما این است که خانواده‌های «ولایی» داشته باشیم که در این صورت اخلاق هم درست خواهد شد. گفت: «چون که صد آمد نود هم پیش ماست». داغ امام حسین(ع) بیشتر از این جهت بود که مردم کوفه ولایت‌مدار نبودند و ریش? این قضیه نیز در خانواده‌های آنان بود. اگر بخواهیم دردهای دل امام حسین(ع) را تسکین دهیم، باید در خانواد? خود انسان‌های ولایت‌مدار تربیت کنیم.
 
·     امروز تجرب? تلخ و شکست خورد? جهان غرب در زمین? خانواده جلوی چشم جهانیان قرار دارد و همه می‌بینند کرور کرور زنان و مردانی را که تنها و جدا از هم زندگی می‌کنند و کرور کرور جوان‌هایی که چیزی به نام خانواده ندارند و طعم داشتن پدر یا مادر را هرگز نچشیده‌اند. راه حل این معضلات نیز چیزی جز ولایت‌مداری نیست. الان زمان آن فرا رسیده است که مشخصاً و بدون هیچ حاشیه‌ای به سراغ ولایت‌مداری برویم و آن را در متن زندگی خود قرار دهیم. آن زمانی که بعضی‌ها ولایت‌مداری را صرفاً یک شعار می‌دانستند و حتی جزء خرافات به حساب می‌آوردند، دیگر گذشته است.
 
·     اگر توصیه‌های اسلام به زن و مرد را رعایت کنیم، خواهیم دید که اولاً فرزندان چقدر خوب و ولایت‌مدار تربیت می‌شوند و ثانیاً خود زن و مرد چه لذت و بهره‌ای از زندگی خواهند برد. ابتدا به شیو? درست رفتار مرد با زن در خانواده می‌پردازیم. باید ببینیم بر اساس تعالیم دینی ما، آقایان در محیط خانواده چگونه باید با همسر خود برخورد کنند تا مهر و محبت امیرالمؤمنین(ع) در قلب بچه‌ها بنشیند؟
 
مشکلات رفتاری همسرتان را جزء تقدیرات الهی برای رشد روحی خود بدانید
 
·     آقایان در درج? اول باید بدانند که اگر اخلاق و رفتار همسرشان بد است یا مطابق میل و خواست? آنها نیست، این را خدا برای آنها مقدر کرده است و خدا خواسته با همین همسر، آنها را درست کند و نقاط ضعف آنها که در لایه‌ها و زوایای پیچید? روح آنها قرار دارد را درست کند. پس آقایان با کوچکترین اختلاف و مشکلی که در روابط با همسرشان به وجود آمد، تصور نکنند که در انتخاب خود دچار اشتباه شده‌اند و به خود نگویند که «چرا من این همسر را انتخاب کرده‌ام؟!» به این حقیقت توجه کنند که خدا می‌خواهد آنها را در این شرایط امتحان کند و رشد دهد. مقدرات الهی را خیلی قشنگ باید بپذیرند و نقص‌های همسر را هم جزئی از مقدرات الهی بدانند و بپذیرند.
 
اثر محبت کردن مرد به زن در خانواده، بر ولایت‌مداری فرزندان
 
·     اصل کلیدی در تربیت ولایت‌مداری در محیط خانواده، «محبت کردن مرد به زن» است. مرد باید نسبت به همسرش رحم و شفقت و بزرگواری داشته باشد و فرزندان این بزرگواری را ببینند. اگر پدری در خامه مهربان باشد و مخصوصاً به مادر خانه، محبت کند و فرزندان این مهربانی پدر ببینند، طعم مهربانی امام را درک می‌کنند و قدم بزرگی در ولایت‌مداریِ آنان برداشته می‌شود. مرد باید بنای بر شفقت و مهربانی نسبت به همسرش داشته باشد و خطاهای زن و حرف‌های تلخ او را ببخشد. چون ویژگی‌ای که خیلی از خانم‌ها دارند این است که با زبان خود خیلی راحت می‌توانند مرد را آزار دهند و همچنین وقتی خانم‌ها از دست مرد، ناراحت شوند، مبالغه می‌کنند و مثلاً می‌گویند: «تو هیچ کاری برای من انجام نداده‌ای» در چنین مواردی مردها نباید بحث و جدل کنند و باید بگذرند و ببخشند. (امام سجاد(ع): فإنّ لَها علَیکَ أن تَرحَمَها؛ من لایحضره الفقیه/2/621 و امام صادق(ع): قیل له: ما حَقُّ المرأةِ على زَوجِها؟ فقال: «... إن جَهِلَت غَفَرَ لَها» کافی/5/510 و امیرالمؤمنین(ع): فَدَارُوهُنَّ عَلَى کُلِّ حَالٍ؛ همان/3/554)
 
·     در روایت داریم؛ «مرد باید به همسرش ابراز علاقه کند و بگوید که دوستش دارد.» ساختار روحی زن و مرد با هم فرق می‌کند؛ مرد نیاز ندارد کسی به او بگوید «دوستت دارم» اما زن این نیاز را دارد. (قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص: قَوْلُ الرَّجُلِ لِلْمَرْأَةِ إِنِّی أُحِبُّکِ، لَا یَذْهَبُ مِنْ قَلْبِهَا أَبَداً؛ کافی/5/569)
 
·     رسول خدا(ص) می‌فرمایند: «هیچ مردی به زنش خدمت نمی‌کند مگر صدیق، شهید یا کسی که خدا خیر دنیا و آخرت را به او داده است؛ یَا عَلِیُّ لَا یَخْدُمُ الْعِیَالَ إِلَّا صَدِّیقٌ‏ أَوْ شَهِیدٌ أَوْ رَجُلٌ یُرِیدُ اللَّهُ بِهِ خَیْرَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَة»(مستدرک الوسائل/13/49) همچنین امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید: «مرد نباید زحمتی را که زن نمی‌تواند تحمل کند، بر دوش او قرار دهد چون زن ریحانه است؛ لَا تُمَلِّکِ‏ الْمَرْأَةَ مِنَ الْأَمْرِ مَا یُجَاوِزُ نَفْسَهَا فَإِنَّ ذَلِکَ أَنْعَمُ لِحَالِهَا وَ أَرْخَى لِبَالِهَا وَ أَدْوَمُ لِجَمَالِهَا فَإِنَ‏ الْمَرْأَةَ رَیْحَانَةٌ وَ لَیْسَتْ بِقَهْرَمَانَةٍ»(کافی/5/510)
 
·     رسول خدا یکی از تفاوت‌‌های مؤمن و منافق را اینگونه بیان می‌دارند که «مؤمن غذایی را که خانواده‌اش دوست دارد می‌خورد ولی منافق غذایی را که خودش دوست دارد به خانواده تحمیل می‌کند؛ الْمُؤْمِنُ یَأْکُلُ بِشَهْوَةِ أَهْلِهِ وَ الْمُنَافِقُ یَأْکُلُ أَهْلُهُ بِشَهْوَتِهِ‏»(کافی/4/12)





نوشته شده در تاریخ دوشنبه 90 دی 12 توسط حق جو


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز